Mikropigmentacija

Izraznost, jasni obrisi, čiste linije in simetrija so vidiki na obrazu, ki jih kot celostno sliko dojemamo pod pojmom lepota.Moderna visokotehnološka mikropigmentacija zanj in zanjo iz hiše Goldeneye lahko na podlagi sodobnih metod pomaga vsem pri približevanju k osebnemu pojmovanju idealne podobe in pri neopazni ter nevsiljivi korekciji obraznih potez. Popolna mikropigmentacija blagovne znamke Goldeneye dobesedno vsakemu trenutku podeli več izraznosti. Podarite vašemu pogledu več globine, vašim ustnicam idealne linije in vašemu obrazu z optimalno obliko obrvi lep in harmoničen okvir. Sanje o takšni lepoti so trajne in vas bodo spremljale z gotovostjo – zmeraj in povsod. 

Ustnice

Ustnice niso brez razloga ultimativni izraz čutnosti. Veliko ustnic utrpi posledice brazgotin zaradi herpesa, »scefranih« obrisov ali jim enostavno manjka volumna. Z različnimi tehnikami senčenja in številnimi barvnimi odtenki je mogoče doseči optimalno korekcijo oblike, barve in volumna. Rezultat so povsem naravne in prečudovite ustnice.

Oči

Oči so pregovorno naša vrata do duše. Preko stika z očmi se v delčkih sekunde odločimo o simpatičnosti in povezanosti z drugo osebo. Možnosti, da z mikropigmentacijo poudarite in polepšate oči, so velike. Od nevpadljive, naravne zgostitve trepalnic z eyelinerjem do seksi videza v slogu »smokey eyes« obstaja velika izbira možnosti in variacij. Tehnike optičnega učinkovanja proti staranju, ki bodo vaše oči pomladile in korigirale, so seveda tudi del tega repertoarja. 

Z natančno korekturno mikropigmentacijo lahko izenačimo neopazno optično os in tako pogledu dodamo kontrast ter globino. Pri optični zgostitvi trepalnic med njimi rišemo majhne pike. Te posledično delujejo polnejše in temnejše, pogled v celoti postane izrazitejši. Eyeliner dodatno ojača učinek zgostitve trepalnic, kar bo npr. zelo zadovoljilo vse ženske, ki nosijo očala. Slavne »smokey eyes« se opirajo na istoimensko tehniko ličenja in podelijo očem pridih skrivnostnosti, saj korigirajo optično os za malenkost navzgor. Na slikah se zelo dobro vidi, koliko globine, kontrasta in izraznosti premorejo podeliti te tehnike.

Obrvi

Obrvi so mnogokrat podcenjene v vlogi nosilca izraznosti obraza. Obrazu dajo okvir in določajo pomembne linije ter čustvene poteze. Šele s popolnimi linijami se optimalno odpre pogled, ki daje obrazu elegantno podobo. Za doseganje navidezno naravne slike dlačic se uporabljajo različne tehnike risanja. Da bi ta učinek še stopnjevali, deloma uporabljamo tudi večkratno barvno senčenje. Pri delu poskušamo izenačiti obe obrvi tako po višini kot obliki, da se na ta način kaširajo morebitne neenakosti in da postane obraz karseda simetričen, saj s tem znanstveno dokazano v veliki meri prispevamo k privlačnosti. Na slikah lahko to zelo dobro opazite.  

Živimo v obdobju, v katerem je naš videz zelo pomemben. Že najmanjša asimetrija nas zmoti. Z najnovejšim napredkom medicine in estetike smo sposobni doseči videz, ki ste si ga vedno želeli.

KAJ JE PERMANENTNI MAKE UP?

Permanentni make up je estetska metoda, namenjena popravkom ter polepšanju našega obraza točno na mestih, kjer je to potrebno. Z vnosom pigmenta v dermis lahko nepravilnosti ali pomanjkljivosti uspešno odpravimo. Goldeneye Permanenti make up omogoča NARAVNI VIDEZ. Namenjen je vsem, tudi tistim, ki nosijo kontaktne leče, očala in ljudem, ki so nagnjeni k različnim alergijam in ne morejo uporabljati ličil. Idealen je za športnike in ljudi, pri katerih navadna ličila niso obstojna. 

USTNICE so izraz čutnosti. Mnogi trpijo zaradi brazgotin, pomanjkanjem volumna ali preprosto zaradi izgube oblike med procesom staranja. Z različnimi tehnikami senčenja in različnimi odtenki lahko dosežemo optimalno korekcijo, popolno obliko, barvo in volumen. Rezultat: popolnoma naravne in lepe ustnice.

OBRVI so okvir našega obraza, saj z njimi ustvarjamo simetrijo. Pravilna oblika obrvi vaš obraz izredno polepša, ga naredi bolj mladostnega in svežega.            

EYLINER poudari vaše trepalnice. Oči tako dobijo glamurozen in zapeljiv pogled. Tistim, ki niste vajeni ličil, lahko izrišemo zelo diskretno linijo, ki vas bo naredila bolj ženstvene. Ceno določimo na prvi konzultaciji glede na potrebe in želje stranke. Naredimo make up test in alergo test, ki je že vključen v ceno. Vse cene že vklučujejo DDV.

GOLDENEYE CERTIFIKAT IMAJO LE NAJBOLJŠI PIGMENTISTI, MED NJIMI JE TUDI KOZMETIKA LEA.

Pogosta vprašanja

KAKO DOLGO TRAJA REZULTAT PERMANENTNEGA MAKE UP-A?

Odvisno od tipa kože, uporabljenih tehnik, obdelanega področja in uporabljenih pigmentov rezultati trajajo od 6 - 18 mesecev. Priporočljivo je opraviti pregled po 12 mesecih, na katerem se preveri stanje permanentnega make upa in se določijo morebitne spremembe in dopolnitve.

ALI PERMANENTNI MAKE UP ZAHTEVA POSEBNO VZDRŽEVANJE?

Ne. Potrebni pa so previdnostni ukrepi pri posebnih posegih:

med laserskim zdravljenjem je potrebno površino, na kateri smo naredili permanentni make up, primerno zaščititi, še posebej nad zgornjo ustnico, ker lahko barva pod vplivom laserja spremeni odtenek med kozmetičnim posegom z glikolno ali kakšno drugo sadno kislino je potrebno površino, kjer je narejen permanentni make up , ustrezno zaščititi približno 3 tedne po opravljenem posegu permanentnega make up-a , je potrebno kožo zaščititi s kremo z visokim zaščitnim faktorjem za optimalen izgled permanentnega make up-a priporočamo pregled oz. obnovitev na vsakih 12 mesecev.

KAKO SE PERMANENTNI MAKE UP ODSTRANI?

Za izločanje pigmenta iz kože poskrbi naš imunski sistem. Če stranka ne obnovi ali poudari obstoječega permanentnega make up-a, bo le ta postopoma bledel, kar lahko traja od 2 do 5 let.

V primeru, da bi želeli popolno odstranitev pigmenta, je to mogoče doseči s posebnimi laserji. Za več informacij se prosim obrnite na nas.

JE POSTOPEK IZVEDBE PERMANENTNEGA MAKE UP-A BOLEČ?

To je odvisno od občutljivosti posameznika. V povprečju pa ljudje postopek ne opisujejo kot zelo boleč.

ALI LAHKO S POSTOPKOM POSLABŠAM OBSTOJEČI VIDEZ?

Najprej se stranki na obrazu izriše testni make up, ki predstavlja končni izdelek in ga stranka potrdi. Naredi se fotografija pred in po testnem make up-u, ter pred in po samem posegu. Testni make up na fotografiji in končni izdelek morata biti enaka.

ALI OKOLICA OPAZI, DA JE BIL NA MOJEM OBRAZU OPRAVLJEN POSEG?

Ne, mikropigmentacija (permanentni make up) je zelo prefinjen poseg. Rezultat je lahko popolnoma naraven, seveda pa na željo stranke lahko dosežemo tudi drastične spremembe.

KAKŠNA SO TVEGANJA PRI SAMEM POSEGU?

Na prvem srečanju se stranko povpraša o morebitnih kontraindikacijskih boleznih, če le teh stranka nima, nevarnosti za alergijsko reakcijo ni. V kolikor stranka upošteva nasvete pigmentista glede nege in higiene pred in po končanem posegu, zdravstvenih tveganj ni.