Reiki masaže

Reiki pomeni univerzalno, vseobsegajočo življenjsko energijo.

Je zelo enostaven način zdravljenja s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, žival, rastlino z namenom prevajanja reikija. Terapevt (beseda pomeni tistega, ki spremlja nekoga na poti) je predvsem Kanal ali Prevodnik te energije. Na lastnost te energije, v kateri je skrita inteligenca vesolja, na srečo ne moremo vplivati in prav tako ne na način njenega delovanja.

 

Med izvajanjem reikija občutimo notranje ravnovesje in blaženost ali pa vsaj čutimo, da se dogaja nekaj lepega, pomirjujočega. Značilna je toplota reikija, ki se lahko fizično zazna. Za izvajanje reikija ni potrebna posebna vera ali prepričanje, na vsakogar deluje enako učinkovito.

Reiki na zelo mehek način blaži različne težave ali travme.

Izkušnja reikija je izkušnja komunikacije ljubezni z vsem kar obstaja. Že od rojstva instinktivno zaznavamo, da ugodje prihaja od ljubečega dotika druge osebe.

Oseba, ki prevaja reiki se nikoli ne izčrpa, ker energija istočasno prežema tako zdravljenca kot zdravitelja. Energije je v izobilju za vsakogar.

Reiki masaža

Energija je povsod - okrog nas in v nas. Energija smo mi. Reiki masaža je idealno združen sistem starodavnega zdravljenja z energijo in klasične masaže. Odstranjuje tako fizične, kot čustvene blokade in zagotavlja nemoten pretok energije v telesu. Telo je po reiki masaži sproščeno in pripravljeno na samozdravljenje. Primerna je za športnike, rekonvalescente po poškodbah in operacijah in vse tiste, ki si želijo sprostitve, več življenjske energije  in mirnost duha.