Mikropigmentacija

Mikropigmentacija

Živimo v obdobju, v katerem je naš videz zelo pomemben. Že najmanjša asimetrija nas zmoti. Z najnovejšim napredkom medicine in estetike smo sposobni doseči videz, ki ste si ga vedno želeli. Izraznost, jasni obrisi, čiste linije in simetrija so vidiki na obrazu, ki jih kot celostno sliko dojemamo pod pojmom lepota.Moderna visokotehnološka mikropigmentacija zanj in zanjo iz hiše Goldeneye lahko na podlagi sodobnih metod pomaga vsem pri približevanju k osebnemu pojmovanju idealne podobe in pri neopazni ter nevsiljivi korekciji obraznih potez. Popolna mikropigmentacija blagovne znamke Goldeneye dobesedno vsakemu trenutku podeli več izraznosti. Podarite vašemu pogledu več globine, vašim ustnicam idealne linije in vašemu obrazu z optimalno obliko obrvi lep in harmoničen okvir. Sanje o takšni lepoti so trajne in vas bodo spremljale z gotovostjo – zmeraj in povsod.

Ustnice

Ustnice niso brez razloga ultimativni izraz čutnosti. Veliko ustnic utrpi posledice brazgotin zaradi herpesa, »scefranih« obrisov ali jim enostavno manjka volumna. Z različnimi tehnikami senčenja in številnimi barvnimi odtenki je mogoče doseči optimalno korekcijo oblike, barve in volumna. Rezultat so povsem naravne in prečudovite ustnice.

Oči

Oči so pregovorno naša vrata do duše. Preko stika z očmi se v delčkih sekunde odločimo o simpatičnosti in povezanosti z drugo osebo. Možnosti, da z mikropigmentacijo poudarite in polepšate oči, so velike. Od nevpadljive, naravne zgostitve trepalnic z eyelinerjem do seksi videza v slogu »smokey eyes« obstaja velika izbira možnosti in variacij. Tehnike optičnega učinkovanja proti staranju, ki bodo vaše oči pomladile in korigirale, so seveda tudi del tega repertoarja.

Z natančno korekturno mikropigmentacijo lahko izenačimo neopazno optično os in tako pogledu dodamo kontrast ter globino. Pri optični zgostitvi trepalnic med njimi rišemo majhne pike. Te posledično delujejo polnejše in temnejše, pogled v celoti postane izrazitejši. Eyeliner dodatno ojača učinek zgostitve trepalnic, kar bo npr. zelo zadovoljilo vse ženske, ki nosijo očala. Slavne »smokey eyes« se opirajo na istoimensko tehniko ličenja in podelijo očem pridih skrivnostnosti, saj korigirajo optično os za malenkost navzgor. Na slikah se zelo dobro vidi, koliko globine, kontrasta in izraznosti premorejo podeliti te tehnike.

Obrvi

Obrvi so mnogokrat podcenjene v vlogi nosilca izraznosti obraza. Obrazu dajo okvir in določajo pomembne linije ter čustvene poteze. Šele s popolnimi linijami se optimalno odpre pogled, ki daje obrazu elegantno podobo. Za doseganje navidezno naravne slike dlačic se uporabljajo različne tehnike risanja. Da bi ta učinek še stopnjevali, deloma uporabljamo tudi večkratno barvno senčenje. Pri delu poskušamo izenačiti obe obrvi tako po višini kot obliki, da se na ta način kaširajo morebitne neenakosti in da postane obraz karseda simetričen, saj s tem znanstveno dokazano v veliki meri prispevamo k privlačnosti. Na slikah lahko to zelo dobro opazite. 

Živimo v obdobju, v katerem je naš videz zelo pomemben. Že najmanjša asimetrija nas zmoti. Z najnovejšim napredkom medicine in estetike smo sposobni doseči videz, ki ste si ga vedno želeli.